Gastenboek.
Guestbook Script

Aantal berichten (68)

Plaats een bericht
Chris! Bedankt voor alle fijne lessen (en gezelligheid) en ik hou je in m'n achterhoofd voor potenti?´le toekomstige leerlingen!
# 68 - Jesper 26 Aug 2017 - 16:53 - Groningen - Nederland
Chris, Bedankt voor de goede leerzame lessen. Fijn dat je met me mee dacht om zsm een rijbewijs te halen. Goede lessen veel mensen kennis en ook nog een beetje humor. Als ik 18 wordt kom ik terug voor die E achter mijn behaalde B. Bedankt!
# 67 - Jurjen van der Goot 24 May 2017 - 11:15 - Groningen - Nederland
Chris, thank you so much for helping me pass my driving test! Before I found you, I had trial lessons with two of the biggest schools in town. I was so disappointed in their lessons that I worried I wouldn't find a good instructor. Fortunately, I found an EXCELLENT one. Not only are you patient and knowledgeable, but you're also friendly and easy to talk to -- which makes a big difference when you're in a car with someone for an hour a week! I really can't thank you enough. Best of luck to you and all your future students!
# 66 - Katrina C 01 Feb 2017 - 15:34 - Groningen - Nederland
Heel erg bedankt voor de goede rijlessen, veel geleerd en een gemoedelijke maar toch serieuze sfeer. Zeker een aanrader voor iedereen
# 65 - Quido 11 Jan 2017 - 22:55 - Groningen - Nederland
Hartelijk bedankt voor de zeer aangename en goede lessen. Het was ook ontzettend fijn dat de lessen ingepland konden worden zoals voor mij goed uitkwam. Ik kom zeker terug voor E achter B!
# 64 - Martje 13 Dec 2016 - 22:32 - Groningen - Nederland
Start « Vorige Pagina Volgende Pagina » Einde
Powered by GentleSource Guestbook Script.

PHP Scripts   Temporary Email   Free HTML Guestbook   

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook één enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

E achter B

Aanhanger achter de personenauto, E achter B. Het kan in 1 dag!

Om in het bezit te komen van het E achter B rijbewijs moet je in het bezit zijn van het rijbewijs B, je hoeft geen theorie examen te doen, slechts een praktijkexamen. Het CBR toetst tijdens het examen of u met een
aanhangwagen veilig in het verkeer kunt deelnemen, op de
juiste wijze rekening houdt met de beperkingen
(qua rijden en zicht) en of u er goed mee achteruit kunt rijden.
Ook toetst het CBR of de kennis voldoende is met betrekking tot lading, papieren, welke aanhangwagens door welke auto's getrokken mogen worden en de wettelijke eisen die er aan de inrichting van een aanhangwagen gesteld worden.
De kosten van deze dagopleiding zijn € 399

Tarieven auto

Losse rijlessen € 43,- per 60 min. Tussentijdse toets € 149.. Praktijkexamen € 189.
Herexamen € 189,- per 60 min. Faalangstexamen€ 259.. Online theoriepakket € 39. Theorieboek + oefenexamens € 39.
Pakket 1 à € 989,-

20 rijlessen à 1 uur € 40

Praktijkexamen

Pakket 2 à € 1329,-

30 rijlessen à 1 uur € 38

Praktijkexamen

Pakket 3 à € 1138,-

20 rijlessen à 1 uur € 40

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 à € 1478,-

30 rijlessen à 1 uur € 38

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Indien je niet in één keer bent geslaagd, kun je een aanvullend pakket kopen ter voorbereiding op je herexamen:

Aanvullend pakket € 379,-

5 rijlessen à 1 uur € 38

Herexamen